Tarief

De kosten worden niet vergoed door de zorgverzekering en dienen direct na de behandeling te worden voldaan. Soms (steeds vaker) kan reflexintegratie vanuit het PGB kan worden bekostigd. Er is een mogelijkheid om met pin te betalen (voorkeur).

Een behandeling van een uur adviseer ik meestal bij kleinere kinderen. Voor volwassenen werk ik in principe 1,5 of twee uur. De voorkeur gaat uit naar twee uur. 1,5 uur is meestal net te kort om de extra dingen te doen die vaak toch nodig zijn en het effect van de behandeling vergroten. Een en ander is afhankelijk van de klachten waarvoor u komt. Mijn ervaring is ook dat bij de keuze voor langere sessies het totaal aantal behandelingen vaak aanzienlijk verminderd.

Mijn uurtarief heb ik op dit niveau kunnen vaststellen omdat ik mijn praktijkruimte op dit moment nog in huis heb ingericht. Op het moment dat ik een geschikte ruimte heb gevonden zal ik mijn tarief aan moeten passen in verband met het doorberekenen van de kosten van huur etc.

Uurtarief €  60,–
Behandeling 90 minuten (aan te bevelen voor de eerste behandeling incl korte intake) €  90,–
PTSD behandeling 120 minuten (Deze kan uit lopen) € 120,–
QRI basis behandeling kinderen (tm 12 jaar)
Volledige behandeling (75 minuten)
deelbehandeling  (45 minuten)

QRI basis behandeling volwassenen:
Volledige behandeling (90 minuten)
deelbehandeling  (60 minuten)

€  90,–
€  60,–
€ 110,–
€   75,–
QRI Voor de inzet van de gespecialiseerde modules wordt per module met een uurtarief van 60 € gerekend
Ik heb aanvullend de speciale extensies voor de modules Spraak, Balans (stress), Beweging, Cognitie en ASS.
Bij QRI deelbehandelingen zijn er in totaal meer behandelingen nodig dan bij de inzet van de volledige behandeling.
De voorbereiding voor het lichaam moet bij altijd worden gedaan voordat aan het protocol kan worden begonnen.
Bij twee deelbehandelingen is er dus sprake van twee keer een voorbereiding. Bij de keuze voor een deelbehandeling dient de vervolgbehandeling maximaal binnen twee weken plaats te vinden.
Reiskosten € 0,35 per kilometer

Als u een afspraak heeft gemaakt, reken ik op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, geef dit dan zo snel mogelijk telefonisch aan mij door. Dan kan ik misschien nog iemand anders helpen. Bel in ieder geval 24 uur voor de geplande afspraak, anders ben ik genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen.