Tarief

De kosten worden niet vergoed door de zorgverzekering en dienen direct na de behandeling te worden voldaan. Soms (steeds vaker) kan reflexintegratie vanuit het PGB kan worden bekostigd. Er is een mogelijkheid om met pin te betalen (voorkeur).

Een behandeling van een uur adviseer ik meestal bij kleinere kinderen. Voor volwassenen werk ik in principe 1,5 of twee uur. De voorkeur gaat uit naar twee uur. 1,5 uur is meestal net te kort om de extra dingen te doen die vaak toch nodig zijn en het effect van de behandeling vergroten. Een en ander is afhankelijk van de klachten waarvoor u komt. Mijn ervaring is ook dat bij de keuze voor langere sessies het totaal aantal behandelingen vaak aanzienlijk verminderd.

Mijn uurtarief is per 1 januari 2018 veranderd. Voor bestaande klanten met een lopend traject vanuit 2017 wordt het oude tarief berekend tot en met 1 juli 2017.

Uurtarief €  75,–
Reiskosten € 0,35 per kilometer en reistijd boven de 15 minuten

Als u een afspraak heeft gemaakt, reken ik op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, geef dit dan zo snel mogelijk telefonisch aan mij door. Dan kan ik misschien nog iemand anders helpen. Bel in ieder geval 24 uur voor de geplande afspraak, anders ben ik genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen.