Tarief

Afhankelijk van uw verzekering kan een gedeelte van de kosten worden vergoed door uw zorgverzekering. Informeer hiervoor bij uw eigen zorgverzekeraar. Ik ben aangesloten bij de BATC als natuurgeneeskundig therapeut. Regelmatig kan reflexintegratie vanuit PGB kan worden vergoed.

De kosten van de sessie dienen direct na de behandeling te worden voldaan. Er is een mogelijkheid om met pin te betalen (voorkeur).

Een behandeling van een uur adviseer ik meestal bij kleinere kinderen. Voor volwassenen werk ik in principe 1,5 of twee uur. De voorkeur gaat uit naar twee uur. 1,5 uur is meestal net te kort om de extra dingen te doen die vaak toch nodig zijn om het effect van de behandeling vergroten. Een en ander is afhankelijk van de klachten waarvoor u komt. Mijn ervaring is ook dat bij de keuze voor langere sessies het totaal aantal behandelingen vaak aanzienlijk verminderd.

Als u een afspraak heeft gemaakt, reken ik op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, geef dit dan zo snel mogelijk telefonisch aan mij door. Dan kan ik misschien nog iemand anders helpen. Bel in ieder geval 24 uur voor de geplande afspraak, anders ben ik genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd voor de afgesproken behandeling in rekening te brengen.

Wachttijd: Afhankelijk van de lopende trajecten kan het voorkomen dat het niet lukt om op korte termijn een afspraak in te plannen.
Als er een wachttijd is kan deze variëren van 1 tot 3 maanden.

Uurtarief €  75,–
Reiskosten € 0,35 per kilometer en werkelijke reistijd tegen uurtarief