Tarief

Tarief Irana, just reflex

Ik ben aangesloten bij CAT als Kinesioloog en Lichaamsgericht psychotherapeut. Afhankelijk van de behandeling en uw aanvullende zorgverzekering kan een gedeelte van de kosten, het tarief, worden vergoed door uw zorgverzekering.
Alleen individuele en curatieve therapie die wordt erkent door de beroepsorganisatie kan in aanmerking komen voor vergoeding door uw zorgverzekering. Welke zorg vergoed wordt door de zorgverzekeraars verandert constant.
Klik hier voor een lijst van de beroepsvereniging en informeer altijd bij uw eigen zorgverzekeraar. De praktijk  is geen partij in de relatie tussen u en uw zorgverzekeraar en heeft geen verantwoording in het wel of niet toekennen van vergoeding door uw zorgverzekeraar. 

Vergoedbare CAT-therapeut BO
In bezit van AGB praktijkcode en persoonlijke code
Klacht- en Tuchtrecht nr.: KB .1806.2409
Kamer van Koophandel nr.: 62968947
BTW-id: NL001667910B01

Afhankelijk van de gemeente en de problematiek kunnen behandelingen regelmatig vanuit PGB kan worden vergoed.

De kosten van de sessie dienen direct na de behandeling te worden voldaan. Er is een mogelijkheid om met pin te betalen (voorkeur).

Behandeling

Een sessie van een uur adviseer ik meestal bij kleinere kinderen. Voor volwassenen plan ik bij voorkeur twee uur in. In overleg kan er ook 1,5 uur worden ingepland. 1,5 uur is meestal net te kort om de extra dingen te doen die vaak toch nodig zijn om het effect van de behandeling vergroten. Een en ander is afhankelijk van de klachten waarvoor u komt. Mijn ervaring is ook dat bij de keuze voor langere sessies het totaal aantal behandelingen vaak aanzienlijk verminderd.

Als u een afspraak heeft gemaakt, reken ik op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, geef dit dan zo snel mogelijk telefonisch aan mij door. Dan kan ik misschien nog iemand anders helpen. Bel in ieder geval 24 uur voor de geplande afspraak, anders ben ik genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd voor de afgesproken behandeling in rekening te brengen.

Wachttijd: Afhankelijk van de lopende trajecten kan het voorkomen dat het niet lukt om op korte termijn een afspraak in te plannen. Mail, app of bel voor de mogelijkheden.

Voor direct trauma en hersenschudding wordt het beste resultaat bereikt als binnen 72 uur wordt gestart met de behandeling om de stresshormonen te reguleren. Stresshormonen tasten de myeline van het zenuwstelsel aan. Voor spoedgevallen zal ik er alles aan doen tijd vrij maken om binnen dee termijn te kunnen starten.

Voor behandeltrajecten op locatie, intensieve meerdaagse trajecten, afwijkende tijden en overig maatwerk gelden andere tarieven. Hierover kunt u contact met me opnemen.

Tarief per uur € 100,–
Verslaglegging tegen uurtarief  
Reiskosten  € 0,21 per kilometer en
werkelijke reistijd tegen uurtarief.
Reis en verblijfskosten bij werken op lokatie Alle reiskosten: vervoer van en naar de
luchthaven, vliegreis, parkeerkosten en
verblijf. Kosten van verteer zijn afhankelijk van het verblijf, hiertoe overleg ik graag
om dit zo voordelig mogelijk te realiseren.
Het tarief wordt in overleg vooraf vastgesteld.