Behandeling

Behandeling

De behandeling bij Praktijk Irana, Just reflex vinden plaats op een behandeltafel of op een behandelmat en u blijft volledig gekleed. Afhankelijk van de te behandelen reflexen kan het nodig zijn de schoenen en/of sokken uit te trekken. Het is prettig voor u om makkelijk zittende kleding te dragen.

Het kan voor komen dat na behandeling griepverschijnselen of vermoeidheid optreden, belangrijk is veel water te blijven drinken. U kunt rekenen op een eerlijk inschatting van het te behalen resultaat door behandelingen. De Harmonic laser die bij QRI ingezet wordt is een zogenaamde Cold laser en gegarandeerd 100% veilig.

Een overzicht van het aanbod van methodes is hier te vinden.

behandeling reflexintegratie

QRI – Quantum Reflex Integration: Reflexintegratie met behulp van soft laser. Ook een geheel nieuwe, maar zeer effectieve methode. De ontwikkelaar van deze methode heeft haar reflexkennis opgedaan bij Masgutova en daar ook als trainer gewerkt. Door een toevallige samenloop van omstandigheden kwam de laser op haar pad en is ze deze methode gaan ontwikkelen. Deze methode is zeer geschikt voor mensen met letsel of bewegingsbeperking. De laser werkt cel vernieuwend en is in te zetten voor vele soorten pijnklachten, ontstekingen, neuropathie etc.